Sista minuten-tips!

I våras gjorde vi ett kul jobb som vi nu tänkte bjuda på här på bloggen! Lite inspiration och tips inför stundande studentfirande! Lite sent påtänkt kanske, här i stan springer dom ut nu på fredag, men å andra sidan är det här enkla och smidiga tips som man ganska snabbt svänger ihop själv. Allt för att göra festligheten lite festligare!

Med egna etiketter blir drickorna både godare och tjusigare i grupp! Du kan enkelt göra egna med ett gratis typsnitt från webben (om du inte gillar de som du redan har) och ett färgat papper. Skriv ut och fäst med lim på flaskan som du lagt i blöt över natten för att få bort den “riktiga” etiketten. Vi använde en stans för att snabbt och snyggt få till runda cirklar! På samma vis skrev vi ut runda flaggor till bakverken; fästa på en tandpetare blir de verkligen som grädde på moset på dina godsaker! Och lika enkelt gör du student-vimpeln som vi placerade i en blombukett. Med ett lite tunnare snöre limmar du cirklarna på rad och vimpeln är klar!

Vi letade i våra gömmor och hittade små snapsflaskor som vi tvättade av etiketterna på och tog sedan björkkvistar (som ju är ett måste i studenttider!) och köpte till några enkla vita blommor och kvistar av mimosa för den gula färgens skull. För ungefär en femtiolapp fick vi blommor till ett helt bord, när vi klippte av dem och satte dem kvist för kvist i en liten flaska.

Vi avslutade dukningen med att med hjälp av en hålslag klippa eget konfetti i passande gult och blått. Med färgade papper har du det lätt gjort på en kvart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,527 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress