Tårt- och fikapimpning

Som sagt så har vi nu tagit vår examen och vad passade väl bättre än att fira med sommartårta dekorerad med jordgubbar, vindruvor och melonskivor! Tårtan pimpades med hjälp av grillspett, pappersbokstäver och färgrika cirklar utklippta ur pysselark. Jag använde mig av mönstret Drällen, ett ark med många variationer. Dagen till ära bar jag en nyinköpt klänning som jag fick mycket beröm för. Kan verkligen rekomendera, från H&M, men det ser den inte ut som!

Även om gästerna på min examensfest hade hittat en plats utan placeringskorten så tycker jag att det är roligt att fundera över vem som ska sitta bredvid vem och vad de ska prata om. Halva nöjet med en fika såhär är att planera den! Så placeringskort gjorde jag med hjälp av flugor, namnetiketter och gem. Fler sätt att använda flugorna på kan du se här!

Mina gäster var mellan 10 månader och 81 år gamla och ett tillbehör som passar lika bra till kaffet som till saften är chokladdoppade bananbitar. De kan med fördel göras dagen innan, men ställ dem i frysen för att undvika bruna bananbitar på fikabordet. Flaggan görs av mönstrad tejp och tandpetare. Med flaggan i topp liknar de små bergstoppar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,451 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress